ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βοήθεια

Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Η ιστοσελίδα www.luma.com.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου της εταιρείας με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΑ Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.» με αντικείμενο την εμπορία ενδυμάτων – αξεσουάρ (ΑΦΜ: 998185594, ΔΟΥ: Ψυχικού). Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στους Αμπελόκηπους Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας 109 – τκ 11524) (εφεξής αναφερόμενη και ως η «Εταιρεία»). Η επικοινωνία με την Εταιρεία μπορεί να γίνει στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και στο τηλ. 216-8001335. Πωλητής στις συναλλαγές που διενεργούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η Εταιρεία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.luma.com.gr (εφεξής αναφερόμενο και ως «LUMA») έχει ως στόχο την άμεση ενημέρωση των πελατών για τα προϊόντα της Εταιρείας μέσω του διαδικτύου, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας και παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες να κάνουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά, άμεσα και με ασφάλεια από τον χώρο τους. Η χρήση του διαδικτυακού τόπου μας από τον επισκέπτη/εγγεγραμμένο χρήστη προϋποθέτει την ενημέρωση του για τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις καθώς και την πλήρη συμφωνία του με αυτούς ώστε να προχωρήσει κάνοντας χρήση των υπηρεσιών μας.

1. ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Με την πρόσβαση, την περιήγηση και/ή χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου (ηλεκτρονικού καταστήματος LUMA) δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει να δεσμεύεστε από τους παρόντες όρους και να συμμορφώνεστε με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Αν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον δικτυακό τόπο.

2. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΎΠΟΘΕΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος όποτε το κρίνει αναγκαίο, ενημερώνοντας το παρόν. Οι δε επισκέπτες/εγγεγραμμένοι χρήστες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση του διαδικτυακού τόπου LUMA εικάζεται ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να απέχουν από τη χρήση/επίσκεψη του δικτυακού τόπου www.luma.com.gr.

3. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, ο διακριτικός τίτλος, το σήμα, οι εικόνες, τα γραφικά, τα κείμενα και κάθε άλλο στοιχείο που περιέχεται σε αυτή αποτελούν αγαθά πνευματικής ιδιοκτησίας της Εταιρείας ή τρίτων, και προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αλλοίωση, μετάδοση, επαναχρησιμοποίηση ή η με οποιοδήποτε τρόπο χρήση αυτών πέραν της προβλεπόμενης και οριζόμενης από τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης του παρόντος

4. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

4.1. Κατά την επίσκεψή σας στο www.luma.com.gr και κατά τη διάρκεια διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας ή της εγγραφής σας ως μέλος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (εγγεγραμμένος χρήστης), θα σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν όπως το ονοματεπώνυμο, τίτλο, φύλο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου, ταχυδρομική διεύθυνση, οικονομικά στοιχεία (λεπτομέρειες σχετικά με τη χρεωστική και την πιστωτική κάρτα), διεύθυνση αποστολής, διεύθυνση έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θεωρείτε απαραίτητη να μοιραστείτε μαζί μας για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

4.2. H εταιρεία με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΑ Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.» είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη της ιστοσελίδας και ελέγχει την επεξεργασία των δεδομένων του στις ηλεκτρονικές σελίδες υπηρεσιών της www.luma.com.gr. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679) και της ισχύουσας νομοθεσίας.

4.3. Τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων που προκύπτουν από τις μεταξύ μας συμφωνίες και για να σας παρέχουμε πληροφορίες, προϊόντα και υπηρεσίες που ζητάτε από εμάς, δηλαδή χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία και ολοκλήρωση των παραγγελιών και πληρωμών σας, για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας καθώς και για να σας γνωστοποιήσουμε προσφορές και νέα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεση σας για το σκοπό αυτό. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους ενημερώσεις και διαφημίσεις μπορείτε να προβείτε σε εκκαθάριση του ιστορικού σας είτε να επισημαίνεται τη διαφήμιση ως ανεπιθύμητη. Το www.luma.com.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώνει τους προμηθευτές του με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.

4.4. Για την επεξεργασία των δεδομένων σας στηριζόμαστε στις εξής νομικές βάσεις: (1) Εκτέλεση σύμβασης: Προκειμένου να μπορεί ο επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης να ολοκληρώνει τις παραγγελίες του είναι απαραίτητη η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που αυτός παρέχει κατά την εγγραφή του και την καταχώριση της παραγγελίας του στην φόρμα καταχώρισης της παραγγελίας και η καταγραφή των συναλλαγών του για την πραγματοποίηση των πληρωμών του και την αποστολή των προϊόντων. (2) Έννομα συμφέροντα: Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την βελτίωση των παρεχόμενων από μέρους μας υπηρεσιών (επεξεργασία στατιστικών και μη ταυτοποιήσιμων δεδομένων) τον εντοπισμό προσπάθειας απάτης καθώς επίσης και για τη διαφύλαξη των έννομων συμφερόντων της Eταιρείας και (3) Συγκατάθεση – συναίνεση: Οι επισκέπτες – εγγεγραμμένοι χρήστες καλούνται να δώσουν τη ρητή συναίνεσή του στους εξής σκοπούς επεξεργασίας : αποστολή ενημερωτικών / προωθητικών μηνυμάτων και την αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ανάλυση της καταναλωτικής του συμπεριφοράς (προφίλ).

4.5. Τα προσωπικά δεδομένα που αφορούν την λήψη, εκτέλεση, πληρωμή και παράδοση παραγγελίας καθώς και ερωτήματα σχετικά με αγορές, τα προϊόντα και τις παραγγελίες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα τυγχάνουν επεξεργασίας για το σκοπό της εξυπηρέτησης των επισκεπτών – εγγεγραμμένων χρηστών τόσο από τους αρμόδιους υπαλλήλους της Εταιρείας όσο και από τους τρίτους αποδέκτες ή/και εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της στο πλαίσιο της εκτέλεσης μίας παραγγελίας και ειδικότερα τις μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες ατομικών ή ομαδικών αποστολών, παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και ηλεκτρονικού εμπορίου, τράπεζες προς διεκπεραίωση πληρωμής παραγγελιών, με τους οποίους συνεργάζεται η Εταιρεία. H Εταιρεία απαιτεί από τους υπαλλήλους της, τους συντηρητές της ιστοσελίδας της, καθώς και τους τρίτους συνεργάτες της να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία τεχνικά και οργανωτικά μέτρα (συμπεριλαμβανομένων των κατάλληλων πολιτικών και διαδικασιών) ώστε να αποτρέπουν την αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών - χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος που επεξεργάζονται και διαθέτουν και να εφαρμόζουν διαδικασίες διαχείρισης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων κατά τρόπο που είναι σύννομος και τα προστατεύουν σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ.

4.6. Η Εταιρεία ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Παράλληλα, με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).

4.7. Τα δεδομένα του επισκέπτη πελάτη διαγράφονται από τη βάση μας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας. Τα δεδομένα του εγγεγραμμένου χρήστη (δηλαδή που έχει δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα) η εταιρεία μας θα διατηρεί και επεξεργάζεται έως ότου ο εγγεγραμμένος χρήστης ζητήσει την διαγραφή του λογαριασμού του ή, για όσες επεξεργασίες των δεδομένων του γίνονται βάσει της συγκατάθεσής του, μέχρι να δηλώσει την άρση της συγκατάθεσής του για τους σκοπούς παροχής των υπηρεσιών της Εταιρείας. Παρόλα αυτά κάποια αναγκαία προσωπικά δεδομένα που αφορούν τις συναλλακτικές του σχέσεις με την Εταιρεία καθώς και την ενημέρωση, συγκατάθεση και άρση της συγκατάθεσής του χρήστη-πελάτη για την επεξεργασία των δεδομένων του θα παραμένουν ως πληροφορίες για τον εγγεγραμμένο χρήστη-πελάτη προς διασφάλιση της απόδειξης της νομιμότητας της επεξεργασίας των δεδομένων του από την Εταιρεία και την διασφάλιση των έννομων αξιώσεων των μερών.

4.8. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων έχετε το δικαίωμα ενημέρωσης σας, οποιαδήποτε χρονική στιγμή, για τα δεδομένα σας που τυγχάνουν επεξεργασίας και διατηρείτε το δικαίωμα αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων σας. Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή-διόρθωση των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή να ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά (πχ ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας) ή όλων. Διατηρείτε επίσης το προβλεπόμενο από το νόμο δικαίωμα σας στη φορητότητα των προσωπικών σας δεδομένων (λχ να λάβετε ένα αντίγραφο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε δομημένη μορφή). Για την άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων σας μπορείτε να αποστείλετε σχετικό ενημερωτικό μήνυμα/αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]

5. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. ΕικόναImage Ως επιπρόσθετη ασφάλεια δίνεται επίσης η δυνατότητα πρόσβασης στις λειτουργίες του ηλεκτρονικού καταστήματος δια του ατομικού λογαριασμού του χρήστη με τη συμπλήρωση των προσωπικών κωδικών ασφαλείας. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του πελάτη είναι ο ίδιος ο χρήστης μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς τους από τρίτα πρόσωπα. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

6. ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Ο επισκέπτης/χρήστης αποδέχεται ότι θα χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα σύμφωνα με τις αρχές της καλής πίστης και τα συναλλακτικά ήθη και σε κάθε περίπτωση σύννομα. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιηθεί το ηλεκτρονικό κατάστημα: 1. για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, 2. για πρόκληση βλαβών σε τρίτους και δη ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, 3. για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο δεν έχει αντίστοιχα δικαιώματα (πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπιστευτικές πληροφορίες κλπ) ή που παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, ή οποιοδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, 6. για ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων, 7. για παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο, 8. για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

7. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Η Eταιρεία δεν ευθύνεται για τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη ούτε για εσφαλμένες καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν ακούσια ή εκ παραδρομής ή λόγω διακοπής λειτουργίας της ιστοσελίδας από ανωτέρω βία ή από αιτίες πέραν του ελέγχου της και σε κάθε περίπτωση διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε διορθώσεις αυτών.

Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή / και αναληθή στοιχεία που αφορούν στα εμπορεύματα προμηθευτών της και περιέχονται στην ιστοσελίδα. Η σχετική ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους εκάστοτε προμηθευτές της.

Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που προκληθούν στην ηλεκτρονική συσκευή ή στο δίκτυο του χρήστη λόγω μη συμβατότητας της υποδομής αυτών με τις προδιαγραφές της ιστοσελίδας.

Η Εταιρεία δεν εγγυάται για τη διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων αλλά δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση του χρήστη περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη, ούτε και υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών ή από την μη εκτέλεση τους ή καθυστερημένη εκτέλεση τους.

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται αστικά ή ποινικά για καμία ζημία οποιασδήποτε φύσης (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από τον χρήστη του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτο από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτό ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Στην ιστοσελίδα LUMA ενδέχεται να περιλαμβάνονται σύνδεσμοι (links) που οδηγούν σε ιστοσελίδες τρίτων. Τα links αυτά δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Εταιρείας και η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών ή άλλων συνδεδεμένων με αυτές ιστοσελίδων καθώς και για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη τυχόν προκύψει από τη χρήση τους.

8. ΠΩΛΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ

Τα χαρακτηριστικά των διαθέσιμων προϊόντων προς πώληση είναι προσβάσιμα σε όλους τους χρήστες και μπορείτε να τα δείτε κάνοντας αναζήτηση στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος ή πατώντας επάνω στο εικονίδιο του εκάστοτε προϊόντος. Το LUMA ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες σχετικά με τη διαθεσιμότητα ή μη των προϊόντων.

9. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα που διατίθενται μέσω του LUMA περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής. Οι τιμές αυτές αφορούν τα προϊόντα και τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες (με την προϋπόθεση να είναι διαθέσιμες και επαρκείς) στην αποθήκη της Εταιρείας, ενώ το LUMA επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αναπροσαρμόζει τις τιμές δίχως προειδοποίηση. Οι αναπροσαρμογές τιμών δεν θα αφορούν παραγγελίες που έχουν ήδη γίνει δεκτές από την Εταιρεία.

Σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ενδέχεται να διενεργούνται ειδικές προσφορές και εκπτώσεις, στα πλαίσια προωθητικών ενεργειών του ηλεκτρονικού καταστήματος, οι οποίες θα ισχύουν μόνο για καθορισμένα προϊόντα και μόνο για αγορές μέσω της ιστοσελίδας www.luma.com.gr.

10. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.luma.com.gr αποτελεί δεσμευτική πρόταση για τη σύναψη με την Εταιρεία σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως (ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 όπως έχει τροποποιηθεί) για τα εν λόγω προϊόντα στη συνολική τιμή που αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας, όπως αυτή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., έξοδα συσκευασίας και αποστολής, άλλες ισχύουσες χρεώσεις και τυχόν εκπτώσεις τις οποίες δικαιούσθε ως πελάτης. Η σύμβαση πώλησης καταρτίζεται με την αποδοχή της παραγγελίας σας από την Εταιρεία δια της αποστολής έγγραφης σχετικής επιβεβαίωσης (confirmation email) προς εσάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που υποδείξατε κατά την υποβολή της παραγγελίας. Σε περίπτωση που δεν λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το LUMA στη διεύθυνση [email protected] προκειμένου να ζητήσετε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η υποβολή της παραγγελίας σας.

Δυνατότητα υποβολής έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιήσουν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα ενδεχόμενες παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που τα επιλεγέντα εμπορεύματα δεν είναι διαθέσιμα κατά το χρόνο της πρότασης για αγορά, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την πρόταση και να μην καταρτιστεί η σύμβαση πώλησης. Το ίδιο δικαίωμα διατηρεί η Εταιρεία και σε περίπτωση που η παραγγελία αφορά προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος τα οποία φέρουν λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους, τιμή εσφαλμένη ή αποκλίνουσα από την πραγματική ή εν γένει χαρακτηριστικά εσφαλμένα.

11. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

H δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας δίνεται αποκλειστικά, και αυστηρά, για μία ώρα (60΄) από την πραγματοποίηση της παραγγελίας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση και μπορείτε πλέον να επιστρέψετε και να αλλάξετε την παραγγελία σας αφού πρώτα την παραλάβετε. Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή να τηλεφωνήσετε στο 216-8001335. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η ακύρωση της παραγγελίας από την Εταιρεία και εφόσον αυτή έχει πληρωθεί από τον πελάτη το ποσό αυτής θα επιστρέφεται στον πελάτη με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η καταβολή (με αντιλογισμό σε τραπεζικό λογαριασμό, επιστροφή μετρητών κλπ.).

12. ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι πληρωμές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος γίνονται σε ΕΥΡΩ(€). To LUMA παρέχει όλες τις παρακάτω επιλογές πληρωμής:

Αντικαταβολή:

Ισχύει για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδας και το κόστος ανέρχεται στα 4,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%). Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματός σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών EASY MAIL. Παρακαλούμε εάν υπάρχει αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:

Επιλέγοντας πληρωμή με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα θα μεταφερθείτε στην υπηρεσία Pay Center της τράπεζας ALPHA BANK, η οποία σας προσφέρει τον πλέον ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω της κάρτας σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο LUMA. Αποδεκτές κάρτες είναι εκείνες που εμφανίζονται ως δυνατότητα επιλογής στο σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Στη φόρμα παραγγελίας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα ζητούμενα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, που είστε δικαιούχος, για τα οποία είστε ο μόνος υπεύθυνος ως προς την ορθή καταγραφή και την αλήθεια αυτών. Σε περίπτωση που απορριφθεί η εν λόγω συναλλαγή από την αρμόδια Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εξαιτίας μη επιτυχούς χρέωσης της κάρτας σας από την τράπεζα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (τηλ.: 216 800 1335) ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας με διαφορετικό τρόπο πληρωμής. Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης καρτών.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Δικαιούχος: ΓΕΩΡΓΙΑ Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. IBAN: GR4601401660166002320005424 Τράπεζα : ALPHA BANK

Με πληρωμή & παραλαβή απευθείας από το corner μας εντός του καταστήματος VIVA VIDA: Λεωφ. Κηφισίας 109, Αμπελόκηπους Αθήνα.

13. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Α. Αποστολή στο χώρο σας (εντός Ελλάδας)

 1. Τα μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες είναι ΔΩΡΕΑΝ, εφόσον η πληρωμή γίνει μέσω κάρτας ή κατάθεσης σε λογαριασμό.
 2. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, τότε η extra χρέωση της υπηρεσίας είναι 4,00 ευρώ.
 3. Οι παραγγελίες φεύγουν από εμάς την επόμενη ημέρα και η παράδοση γίνεται από την εταιρεία EASY MAIL εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.
 • Αποστολές πραγματοποιούνται μόνο εντός Ελλάδας.
 • Δεν πραγματοποιούνται αποστολές το Σάββατο, ενώ παραδόσεις μπορούν να γίνουν κατόπιν συνεννοήσεως με εμάς και έχοντας μια επιπρόσθετη επιβάρυνση της τάξης των 2 ευρώ.
 • Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές/διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών. Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελμένων εμπορευμάτων (και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο [email protected] ή στο 216-8001335. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.

Β. Παραλαβή από το κατάστημα (Corner)

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το Corner μας που βρίσκεται εντός του καταστήματος VIVA VIDA στην Λεωφόρο Κηφισίας 109, Αμπελόκηποι - Αθήνα, εντός (2) εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, χωρίς επιπλέον χρέωση. Μετά το πέρας των δύο ημερών, θα ακυρώνεται η παραγγελία χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, ωστόσο αν υπάρχει κάποιος λόγος που δεν μπορείτε να το παραλάβετε εντός (2) ημερών οφείλετε να επικοινωνήστε μαζί μας για να κρατήσουμε την παραγγελία σας παραπάνω.

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος

Δευτέρα: 10:00 – 15:30 Τρίτη: 10:00 – 20:30 Τετάρτη: 10:00 – 15:30 Πέμπτη: 10:00 – 20:30 Παρασκευή: 10:00 – 20:30 Σάββατο: 10:00 – 15:00

14. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας. Μπορείτε να κάνετε αλλαγή με άλλο προϊόν ή να αιτηθείτε επιστροφή χρημάτων.

Α. Προϋποθέσεις Επιστροφής Προϊόντων

Επιστροφές μπορούν να γίνουν για όλα τα προϊόντα. Τα προϊόντα πρέπει να μας επιστραφούν εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας αλλιώς αν έχει παρέλθει το χρονικό όριο αυτό, η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να απορριφθεί. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να περιέχει την απόδειξη λιανικής πώλησης και τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (καρτελάκια), καθώς και τη φόρμα επιστροφής που θα βρείτε παρακάτω. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία, να μην έχει πλυθεί ή φορεθεί πέραν της δοκιμής. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων.

Β. Τρόποι Επιστροφής

Αλλαγή στο κατάστημα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή στο κατάστημά μας VIVA VIDA που βρίσκεται στην Λεωφόρο Κηφισίας 109 - Αμπελόκηποι Αθήνα, χωρίς επιπλέον χρέωση, κατά τις ώρες λειτουργίας του.

Αλλαγή με courier

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο, τα έξοδα επιστροφής (2€) καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής (2€) επιβαρύνουν εσάς. Εμείς σας συμβουλεύουμε να πραγματοποιήσετε τις επιστροφές σας με την εταιρεία ταχυμεταφορών EASY MAIL. Ωστόσο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Γ. Διαδικασία Επιστροφής

Μας αποστέλλετε ενημερωτικό email στο [email protected]

Αν επιθυμείτε αλλαγή με άλλα προϊόντα, κάνετε νέα παραγγελία με τα προϊόντα που χρειάζεστε και στα σχόλια αναφέρετε ότι προορίζεται για αλλαγή.

Συμπληρώστε το έντυπο που μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Μας αποστέλλετε το δέμα, αφού έχετε σιγουρευτεί ότι τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και ότι συνοδεύονται από το έντυπο επιστροφής και την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή, είναι:

VIVA VIDA (LUMA - Corner εντός του καταστήματος)

Λ. Κηφισίας 109

Αμπελόκηποι, Αθήνα 115 24

Εάν δεν παρουσιαστεί πρόβλημα με το επιστρεφόμενο προϊόν, θα προχωρήσουμε αμέσως στην αντικατάστασή του, στην επιστροφή των χρημάτων σας ή την έκδοση πιστωτικού κουπονιού.

Σημείωση: Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία, σας συνιστούμε κατά την παραλαβή του δέματος από την εταιρεία ταχυμεταφορών να αναζητήσετε στο εξωτερικό του δέματος για τυχόν αλλοιώσεις ή εμφανή ελαττώματα στο εσωτερικό του και στα προϊόντα, προκειμένου να ληφθούν αμέσως οι απαραίτητες ευθύνες. Σε περίπτωση που επιστραφεί κάποιο προϊόν και μετά από δικό μας ποιοτικό έλεγχο διαπιστωθεί ελάττωμα, οφείλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επίλυση του ζητήματος.

15. ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΊΟΝΤΑ

Η εταιρεία υποχρεούται σύμφωνα με τα άρθρα 534 επ. του Αστικού Κώδικα να παραδώσει το προϊόν με τις συνομολογημένες ιδιότητες και χωρίς πραγματικά ελαττώματα. Συνεπώς τα αντίστοιχα δικαιώματα του πελάτη που απορρέουν από τον Αστικό Κώδικα (άρθρα 534 επ.) και το νόμο 2251/1994 ισχύουν ως έχουν και μπορούν να τύχουν χρήσης από τον πελάτη στο πλαίσιο της παρούσας σύμβασης με την Εταιρεία.

Ο πελάτης οφείλει να ελέγχει το προϊόν κατά την παραλαβή του. Σε περίπτωση που κατά την παραλαβή διαπιστωθεί ελάττωμα σε κάποιο προϊόν ο πελάτης οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με την Εταιρεία και να λάβει όλες τις κατευθυντήριες πληροφορίες για την επιστροφή του προϊόντος. Η Εταιρεία επιφυλάσσεται ρητά για την πρότερη διάγνωση του προϊόντος ως ελαττωματικού. Εφόσον διαπιστωθεί από την Εταιρεία ότι πρόκειται πράγματι για ελαττωματικό προϊόν η Εταιρεία επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής του. Αναλόγως της διαθεσιμότητας του ιδίου προϊόντος η Εταιρεία θα προβεί σε αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος επιβαρυνόμενη με τη δαπάνη αποστολής. Σε περίπτωση που η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή η Εταιρεία θα επιστρέψει τα χρήματα στον πελάτη με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει η αρχική συναλλαγή. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή το ποσό θα επιστραφεί στον λογαριασμό που έχετε δηλώσει στην φόρμα επιστροφής.

16. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Βάσει νόμου ο πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την πώληση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από το χρόνο παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη ή σε τρίτο πρόσωπο που υποδεικνύεται από αυτόν. Συνεπώς χρόνος έναρξης της προθεσμίας ασκήσεως του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι η ημέρα απόκτησης από τον πελάτη ή από τρίτο υποδεικνυόμενο από αυτόν πρόσωπο, της φυσικής κατοχής των προϊόντων.

Η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον πελάτη γίνεται με την αποστολή σαφούς δήλωσης του τελευταίου προς την Εταιρεία που να παρουσιάζει την απόφαση του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση (βλ. υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης ν. 2251/94 εμφαινόμενο στο παράρτημα του παρόντος). Ο πελάτης δεν οφείλει να παρέχει καμία αιτιολογία για την υπαναχώρηση του.

Η δήλωση αυτή θα πρέπει να γίνεται εντός της ως άνω προθεσμίας των 14 ημερών και να αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή να αποστέλλεται με συστημένη επιστολή ή με courier στη διεύθυνση Λεωφ. Κηφισίας 109 – τκ 11524 Αμπελόκηποι Αθήνα, Αττική.

Εφόσον υποβάλλει δήλωση υπαναχώρησης, ο πελάτης οφείλει χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα κατά την οποία ανακοίνωσε στην Εταιρεία την απόφαση του να υπαναχωρήσει, να επιστρέψει τα προϊόντα στην Εταιρεία. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση, με τη συσκευασία τους και όλα τα παρελκόμενα συνοδευτικά έγγραφα όπως οδηγίες, αποδείξεις, καρτελάκια κλπ.

Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων σε περίπτωση υπαναχώρησης βαρύνουν τον πελάτη. Επίσης ο πελάτης θα οφείλει χρηματική αποζημίωση στην Εταιρεία για τυχόν μείωση της αξίας των προϊόντων ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των προϊόντων άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών. Για το λόγο αυτό ο πελάτης θα πρέπει να διαχειρίζεται τα προϊόντα που παραλαμβάνει με τον ίδιο τρόπο που θα διαχειριζόταν αντίστοιχα προϊόντα ως πελάτης σε ένα φυσικό κατάστημα προκειμένου να διαπιστώσει τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία τους.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης η Εταιρεία θα επιστρέψει στον πελάτη την πληρωμή που έλαβε συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε για την απόφαση του πελάτη να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Η Εταιρεία δεν θα επιστρέφει πρόσθετες δαπάνες παράδοσης, σε περίπτωση που ο πελάτης είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο προτεινόμενο τρόπο παράδοσης που προσφέρει η Εταιρεία.

Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη γίνεται χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής με εκείνα που ο πελάτης χρησιμοποίησε για την αρχική συναλλαγή. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή το ποσό θα επιστραφεί στον λογαριασμό που θα υποδείξει εγγράφως ο πελάτης.

Η Εταιρεία θα παρακρατεί την επιστροφή του τιμήματος μέχρι να λάβει πίσω τα προϊόντα. Επισημαίνεται τέλος ότι ο πελάτης δεν έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης στις εξής περιπτώσεις: - στην προμήθεια αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη ή σαφώς εξατομικευμένων, - στην προμήθεια αγαθών τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα, - στην προμήθεια σφραγισμένων αγαθών τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση και - στην προμήθεια αγαθών τα οποία, μετά την παράδοση, λόγω της φύσης τους, είναι αναπόσπαστα αναμεμειγμένα με άλλα στοιχεία.

17. ΓΕΝΙΚΑ

17.1 Τυχόν ακυρότητα κάποιων όρων του παρόντος δεν επιφέρει την ακυρότητα των υπολοίπων. Η μη ενάσκηση από την Εταιρεία των εκ των παρόντων όρων δικαιωμάτων της δεν συνεπάγεται παραίτησή της από τα δικαιώματά της αυτά.

17.2. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για παράβαση των παρόντων όρων οφειλομένη σε λόγους ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, καταστάσεις ανάγκης κλπ. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

17.3. Σε οποιοδήποτε σημείο του παρόντος προβλέπεται η επιστροφή χρημάτων ή/και η πίστωση αυτών στον λογαριασμό του πελάτη τούτη εννοείται πάντοτε ως άτοκη.

17.4. Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από τον ιστότοπο μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm.

18. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΩΣΙΔΙΚΙΑ

Οι παρόντες γενικοί όροι και προϋποθέσεις χρήσης διέπονται από τον Ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από τη συμβατική σχέση μεταξύ της Εταιρείας και του πελάτη, και εν γένει από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης, αρμόδια για την επίλυση της είναι αποκλειστικά τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια της Αθήνας.

Δηλώνετε ότι διαβάσατε τους παρόντες όρους τους οποίους και αποδέχεστε στο σύνολό τους και ότι αναγνωρίζετε ότι διέπουν το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών από το LUMA καθόλη τη διάρκεια της πλοήγησής σας στον ιστότοπο και τη συναλλαγή με το LUMA.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης ν. 2251/94

(συμπληρώστε και επιστρέψτε το παρόν έντυπο μόνο εάν επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση)

 • Προς την ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΑ Σ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ» (στο εξής «Εταιρεία») που εδρεύει στην περιοχή Αμπελόκηποι Αθήνας Αττικής επί της Λεωφ. Κηφισίας 109 – τκ 11524 και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 998185594 ΔΟΥ Ψυχικού με αριθμό τηλεφώνου εξυπηρέτησης πελατών 216-8001335 και ηλεκτρονική διεύθυνση (e – mail) επικοινωνίας [email protected] :
 • Γνωστοποιώ/Γνωστοποιούμε (*) με την παρούσα ότι υπαναχωρώ/υπαναχωρούμε (*) από τη σύμβασή μου/μας (*) πώλησης των ακόλουθων αγαθών (*)/παροχής της ακόλουθης υπηρεσίας (*)
 • Που παραγγέλθηκε(-αν) στις (*)/που παρελήφθη(-σαν) στις (*)
 • Όνομα καταναλωτή(-ών)
 • Διεύθυνση καταναλωτή(-ών)
 • Υπογραφή καταναλωτή(-ών) (μόνο εάν το παρόν έντυπο κοινοποιηθεί σε χαρτί)
 • Ημερομηνία -------------------------------------------------------

(*) Διαγράφεται η περιττή ένδειξη.

TOP
DON'T MISS OUT
Take 15% off your first order
when you sign up
Email